El dormir dels més petits és alguna cosa que preocupa especialment els pares i que moltes vegades no sabem com abordar i sobre el que trobem informació molt contradictòria.

En aquest taller tractarem com és el dormir normal en el bebè i el nen petit, quals són els trastorns del somni en la primera infància i quines coses podem fer els pares per a aconseguir un somni reparador en els nostres fills.

El teu fill sap dormir des que neix però per la seva immaduresa, té uns ritmes diferents i major quantitat de somni lleuger. Per això, la necessitat de somni del bebè competeix directament amb les necessitats de l'adult generant un cansament extrem en els pares. Podem fer alguna cosa? Són normals els despertars? Hi ha mètodes que puguem aplicar?

El taller és dinàmic, amb la possibilitat d'interactuar des de l'inici, la qual cosa ofereix la possibilitat d'aclarir dubtes i establir un diàleg.

INICI CURS

13 Desembre 2019


DURADA

1 sessions

Horari


PREU

25€ / Unic

INSCRIURE'M

Comparteix a les xarxes socials

CURSOS RELACIONATS


Taller de fisioteràpia respiratòria

Què és la fisioteràpia respiratòria? La fisioteràpia respiratòria pediàtrica és una solució a l’alça per molta patologia...

Més informació

TENS DUBTES? LES RESOLDREM

Pots enviar-nos un email a info@centrelapoma.com mitjançant el següent formulari.

PREFEREIXES VINDRE
A VEURE'NS?

La Poma Reus

Passatge del Pont, 6
43205, Reus


La Poma Barcelona

C/ valencia 87-89, principal 2
08029 barcelona

Col·laboracions: