Disciplina Positiva és una filosofia de criança basada en l'amor i el respecte mutu entre pares i fills. És el camí que et permetrà ser el pare i mare que vols ser mentre ajudes als teus fills a ser el millor que poden ser.

A través de divertits exercicis d'interpretació que anirem teixint entre si perquè aprenguis de forma integral els conceptes Adlerianos (filosofia humanista en la qual està basada Disciplina Positiva), tindràs l'oportunitat d'endinsar-te al “món dels nens” -tant del propi oblidat, com del del teu fill- per a aprendre una nova i positiva forma de relacionar-te amb ell, la qual cosa millorarà i afermarà la relació pares-fills i la convivència familiar. 

També podràs beneficiar-te del compartir experiències pròpies i d'enriquir-te amb les d'altres pares en adonar-te que tots estem en el mateix vaixell a la recerca de solucions i eines que ens ajudin en el dia a dia de forma pràctica i efectiva però tenint sempre present que tota relació humana es nodreix de l'amor i el respecte mutu com a font fonamental per relaciona-nos i comunicar-nos


Junts aprendrem a gestionar aquests desafiaments, guiant-los cap a una criança positiva que sens dubte farà de tí i el teu fill una persona més completa i feliç.

INICI CURS

9 Febrer 2019


DURADA

1 sessions

Horari


PREU

50€ / Unic

INSCRIURE'M

Comparteix a les xarxes socials

CURSOS RELACIONATS


Eduquem en positiu

Coneixerem el significat de la Disciplina Positiva i aprendrem eines que ens permetin liderar i fomentar habilitats en els nostres nens des d'una mirada encoratjadora i respectuosa.

Més informació

Mans que esperen, paraules que acompanyen

El procés de desenvolupament motriu recollit en els estudis de la pediatra Hungaresa i la prespectiva Pikleriana ens serviran de punt de partida per poder conèixer els processos dels inf...

Més informació

TENS DUBTES? LES RESOLDREM

Pots enviar-nos un email a info@centrelapoma.com mitjançant el següent formulari.

PREFEREIXES VINDRE
A VEURE'NS?

La Poma Reus

Passatge del Pont, 6
43205, Reus


La Poma Barcelona

Comte Borrell 164-166, principal
08015 – Barcelona

Col·laboracions: